Gizlilik Politikası

Gizliliğiniz bizim için önemlidir. Web sitemiz, http://alpbiotech.com ve sahip olduğumuz ve işlettiğimiz diğer sitelerde sizden toplayabileceğimiz bilgilerle ilgili olarak gizliliğinize saygı göstermek Alp Laboratuvar Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinin politikasıdır.
Kişisel bilgileri yalnızca size bir hizmet sağlamak için gerçekten ihtiyacımız olduğunda isteriz. Bilginiz ve rızanızla, adil ve yasal yollarla topluyoruz. Ayrıca niçin topladığımızı ve nasıl kullanılacağını da size bildiririz.
Toplanan bilgileri yalnızca talep ettiğiniz hizmeti size sağlamak için gerekli olduğu sürece saklarız. Sakladığımız verileri, ticari olarak kabul edilebilir araçlar dahilinde koruyacağız, kayıp ve hırsızlığın yanı sıra yetkisiz erişim, ifşa, kopyalama, kullanım veya değiştirmeyi önlemek için.
Kanunen gerekli olmadıkça, kişisel olarak tanımlayıcı bilgileri herkese açık olarak veya üçüncü taraflarla paylaşmayız.
Web sitemiz, tarafımızca işletilmeyen harici sitelere bağlantı verebilir. Lütfen bu sitelerin içeriği ve uygulamaları üzerinde hiçbir kontrolümüz olmadığını ve ilgili gizlilik politikaları için sorumluluk veya yükümlülük kabul edemeyeceğimizi unutmayın.
İstediğiniz hizmetlerden bazılarını size sağlayamayacağımız anlayışıyla, kişisel bilgilerinize yönelik talebimizi reddetmekte özgürsünüz.
Web sitemizi kullanmaya devam etmeniz, gizlilik ve kişisel bilgilerle ilgili uygulamalarımızın kabulü olarak kabul edilecektir. Kullanıcı verilerini ve kişisel bilgileri nasıl işlediğimiz hakkında herhangi bir sorunuz varsa, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
Bu politika 1 Şubat 2021 tarihinden itibaren geçerlidir.