Koşullar ve Şartlar

Alp Laboratuvar Ürünleri Sanayi ve Limited Şirketinin Hizmet Şartları

1. Şartlar
Web sitesine erişerek http://www.alpbiotech.com bu hizmet şartlarına, geçerli tüm yasalara ve yönetmeliklere uymayı kabul edersiniz ve geçerli yerel yasalara uymaktan sorumlu olduğunuzu kabul edersiniz. Bu şartlardan herhangi birini kabul etmiyorsanız, bu siteyi kullanmanız veya bu siteye erişmeniz yasaktır. Bu web sitesinde yer alan materyaller geçerli telif hakkı ve ticari marka Yasası ile korunmaktadır.

2. Lisans Kullanmı
Alp Laboratuvar Ürünleri Sanayi ve Limited Şirketi web sitesindeki materyallerin (bilgi veya yazılım) bir kopyasını yalnızca kişisel, ticari olmayan geçici görüntüleme amacıyla geçici olarak indirmek için izin verilir. Bu, bir lisansın verilmesidir, bir unvan devri değildir ve bu Lisans altında: malzemeleri değiştirme veya kopyalama; malzemeleri herhangi bir ticari amaç için veya herhangi bir kamu gösterimi için (ticari veya ticari olmayan) kullanın); Alp Laboratuvar Ürünleri Sanayi ve Limited Şirketi web sitesinde yer alan herhangi bir yazılımı derlemeye veya tersine mühendislik yapmaya çalışın; materyallerden herhangi bir telif hakkı veya diğer mülkiyet notasyonunu kaldırmak; veya malzemeleri başka bir kişiye aktarın veya malzemeleri başka bir sunucuda "yansıtın". Bu kısıtlamalardan herhangi birini ihlal ederseniz ve Alp Laboratuvar Ürünleri Sanayi ve Limited Şirketi tarafından herhangi bir zamanda feshedilebilirse, bu Lisans otomatik olarak sona erer. Bu materyalleri görüntülemenizi sonlandırdıktan veya bu Lisansın sona ermesinden sonra, elektronik veya basılı formatta olsun, elinizde bulunan indirilen materyalleri imha etmeniz gerekir.

3. Uyarı
Alp Laboratuvar Ürünleri Sanayi ve Limited Şirketi web sitesinde yer alan materyaller "olduğu gibi" sunulmaktadır. Alp Laboratuvar Ürünleri Sanayi ve Limited Şirketi, açık veya zımni hiçbir garanti vermez ve zımni garantiler veya satılabilirlik koşulları, belirli bir amaca uygunluk veya fikri mülkiyet haklarının ihlal edilmemesi veya diğer hakların ihlali dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere diğer tüm garantileri reddeder ve reddeder. Ayrıca, Alp Laboratuvar Ürünleri Sanayi ve Limited Şirketi, web sitesinde veya bu tür materyallerle veya bu siteye bağlı herhangi bir siteyle ilgili materyallerin kullanımının doğruluğu, olası sonuçları veya güvenilirliği ile ilgili herhangi bir garanti vermez veya beyanda bulunmaz.

4. Sınırlamalar
Hiçbir durumda Laboratuvar Ürünleri Sanayi ve Limited Şirketi veya tedarikçileri (dahil) herhangi bir hasar için sorumlu tutulamaz, hiçbir sınırlama olmaksızın Alp edecektir, veri veya kar kaybı için tazminat, veya iş kesintisi nedeniyle Alp Laboratuvar Ürünleri Sanayi ve Limited Şirketi internet sitesi üzerindeki malzemeler kullanmak, eğer Alp Laboratuvar Ürünleri Sanayi ve Limited Şirketi veya Alp Laboratuvar Ürünleri Sanayi ve Limited Şirketi temsilcisi bu tür bir hasar olasılığı yazılı veya sözlü olarak bildirildi yetkili olsa bile, kullanım veya yetersizlik kaynaklanan. Bazı yargı bölgeleri, dolaylı veya tesadüfi zararlar için zımni garantiler veya sorumluluk kısıtlamaları ile ilgili kısıtlamalara izin vermediğinden, bu kısıtlamalar sizin için geçerli olmayabilir.

5. Malzemelerin doğruluğu
Alp Laboratuvar Ürünleri Sanayi ve Limited Şirketi web sitesinde yer alan materyaller teknik, tipografik veya fotoğrafik hataları içerebilir. Alp Laboratuvar Ürünleri Sanayi ve Limited Şirketi, web sitesinde yer alan materyallerin hiçbirinin doğru, eksiksiz veya güncel olduğunu garanti etmez. Alp Laboratuvar Ürünleri Sanayi ve Limited Şirketi, web sitesinde yer alan materyallerde herhangi bir zamanda önceden haber vermeksizin değişiklik yapabilir. Ancak Alp Laboratuvar Ürünleri Sanayi ve Limited Şirketi, malzemelerin güncellenmesi konusunda herhangi bir taahhütte bulunmamaktadır.

6. Bağlar
Alp Laboratuvar Ürünleri Sanayi ve Limited Şirketi, web sitesine bağlanan tüm siteleri incelememiştir ve bu tür bağlantılı sitelerin içeriğinden sorumlu değildir. Herhangi bir bağlantının eklenmesi, sitenin Alp Laboratuvar Ürünleri Sanayi ve Limited Şirketi tarafından onaylandığı anlamına gelmez. Bu tür bağlantılı web sitelerinin kullanımı kendi sorumluluğunuzdadır.

7. Değişiklikler
Alp Laboratuvar Ürünleri Sanayi ve Limited Şirketi, web sitesi için bu hizmet şartlarını önceden haber vermeksizin herhangi bir zamanda revize edebilir. Bu Web sitesini kullanarak, bu Hizmet Şartları'nın geçerli sürümüne uymayı kabul etmiş sayılırsınız.